Bestyrelsesmøde i Roligankælderen

Arkivfotoet er fra den ordinære generalforsamling 2020 lørdag den 29/2 med 10 fremmødte medlemmer.

Bestyrelsesmøde, mandag den 11. januar kl. 13 i Roligankælderen.

Fremmødte: Finn, Claus, Børner og Glenn.

Afbud: Steffen og John.

Kort referat fra mødet:

Ad 01) Dagsorden blev godkendt med 1 tilføjelse ligesom referatet fra den 28/9 blev underskrevet.

Ad 02) Glenn orienterede kort at vi d.d. fortsat har et solidt indestående før mødet. Vi er d.d. 14 betalende 2021 medlemmer. Regnskab 2020 er færdigt og vi kommer ud af året med et underskud grundet indkøb af storflag, halstørklæder, DK T-shirts og DK Polo T-shirts samt uden busture til Parken og lokale arrangementer grundet corona pandemien. Kasserer Glenn mangler lige nu kun at få regnskabet godkendt og underskrevet af såvel revisor, revisorsuppleant som af formand og sig selv, således det er klart til generalforsamlingen ca. ultimo marts, hvis ikke forsamlings max. på 5 yderligere forlænges efter den 28/2.

Ad 03) Finn modtager genvalg som formand for 2 år ligesom Børner modtager genvalg til bestyrelsen som menigt medlem for 2 år. Bestyrelsen for 2021 består lige nu af Finn, Claus, Børner, Steffen og Glenn, mens John er suppleant for 1 år frem. Generalforsamlingen ca. ultimo marts må så afgøre om vi bliver tilføjet med yderligere 1 suppleant. For dels at overholde vore vedtægter og dels ikke at skulle indkalde til yderligere en generalforsamling, så blev bestyrelsen enige om at valget af formand for 2 år samt menigt medlem for ligeledes 2 år ved dette års generalforsamling først sker ved konstitueringen på det førstkommende bestyrelsesmøde senest 14 dage efter den ordinære generalforsamling ca. ultimo marts.

Ad 04) Glenn mailer lige så snart der er klarhed over forsamlings max. nyhedsmail 65 rundt med bl. a. indkaldelsen til den ordinære generalforsamling ca. ultimo marts kl. 14. i Roligankælderen til samtlige medlemmer og sponsorer med mindre corona pandemien fortsætter for uformindsket styrke hvilket kan betyde yderligere udsættelse grundet det begrænsede forsamlingsloft på max. 5!

Ad 05) Glenn har bowlingaften 2021 klar, men grundet corona pandemien og dens uvise længde er det derfor praktisk umuligt at fastsætte en konkret dato for sponsorer og bestyrelse.

Ad 06) Forsinket julefrokost 2020 med vedhæng er fortsat udsat pga. corona pandemien. Den kan eventuelt også laves til en sommerfest?

Ad 07) Flere landskampe i 2021 end i 2020 med adgang for danske fodbold fans vil hjælpe gevaldigt på salget af busture til Parken for såvel medlemmer som sponsorer.

Ad 08) Det samme gør sig gældende til vore lokale landskamp arrangementer.

Ad 09) Det vil Claus, Børner og Glenn. Glenn har reserveret Knudsker klubhus hos formand for Knudsker Fodbold Brian Thorsen i lørdag den 12/6, når DK møder Finland i Parken til EM 2021.

Ad 10) Foreningen har pt. ca. 300 T-shirts på lager. Det må bestyrelsen gøre noget aktivt ved i 2021 når der igen kommer gang i landskampene med danske fodbold fans på tribunerne, således lageret kan reduceres og medlemstallet kan stige.

Ad 11) Næste møde bliver mandag den 1. marts kl. 13 i Roligankælderen.

Ad 12) Der var intet aktuelt at tilføje under eventuelt.

Med Roligan hilsen.

Glenn.

Referent.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.04 | 10:02

Se www.seemfodbold.dk vi har mange tilbud.
MVH Kaj

...
11.04 | 16:59

EM-kampene i København er nu officielt bekræftet af det europæiske fodboldforbund. Antallet af fans til kampene kan opskaleres over de kommende uger. Læs dbu.dk

...
29.03 | 17:49

Bestyrelsen har d.d. aftalt at afholde førstkommende bestyrelsesmøde mandag den 19. april kl. 13 i Roligankælderen forud for den udskudte generalforsamling 2021

...
19.03 | 18:48

Senest tirsdag den 20/4 får Fodbold Danmark besked om Herrelandsholdet kommer til at spille EM i Parken med fans. Læs mere via linket Links og på www.bold.dk

...
Du kan lide denne side